
Dispositivos e acessórios
Soto Betawi (Beef coconut soup)
Preparação 15min
Total 1h 45min
3 portions
Ingredientes
-
beef chuck steak cut in pieces (3 cm)500 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
white cardamom pods2
-
lemongrass bruised60 g
-
makrut lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
Beef stock paste1 tsp
-
sea salt adjust to taste10 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
water1200 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
full cream milk100 g
-
coconut milk100 g
-
tomatoes cut in cubes (2 cm), to serve2
-
ketjap manis to serve30 g
-
limau (limes), juice only, to serve2
-
emping cracker (melinjo cracker) to serve30 g
Nutrição por 1 portion
Energia
539.1 kcal /
2255.8 kJ
Proteína
43.5 g
Gordura
23.4 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
11.5 g
Sódio
2196 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Indonesian
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia