
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g basmati rice
- 250 g boiling water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 100 g frozen corn kernels
- 400 g canned chopped tomatoes
- 5 garlic cloves
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 150 g brown onion cut into quarters
- 200 g carrots cut into pieces (3 cm)
- 1 red capsicum cut into pieces (3 cm)
- 2 - 4 tsp taco seasoning to taste, gluten free if needed (see Tip)
- 1 tsp ground smoked paprika
- 8 chicken thigh fillets boneless, skinless, cut into quarters
- 3 tsp chipotle chillies in adobo sauce
- 1 tbsp sweet paprika
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g can black beans drained and rinsed
- fresh coriander leaves only, to garnish
- 4 tbsp sour cream to serve
- 1 lime cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 623.7 kcal / 2609.6 kJ
- Proteína
- 45.9 g
- Gordura
- 26.7 g
- Hidratos de carbono
- 54.5 g
- Fibra
- 9.2 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Sódio
- 842.5 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r900803