
Versões compatíveis
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 1500 g boiling water
- ½ brown onion cut into small wedges
- 10 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tbsp Vegetable stock paste
- 600 g new baby potatoes halved
- 6 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 125 g each)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp dried oregano
- 6 slices lemon
- 1 bunch green asparagus trimmed, cut into thirds
- 80 g salted butter cut into pieces
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 fennel bulb trimmed, cored, sliced thinly, green fronds reserved
- ½ radicchio leaves torn
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 704.9 kcal / 2949.2 kJ
- Proteína
- 37.4 g
- Gordura
- 51 g
- Hidratos de carbono
- 24.4 g
- Fibra
- 4.2 g
- Gordura saturada
- 15.7 g
- Sódio
- 319 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r900819