
Versões compatíveis
Crispy smashed potato salad with whipped feta
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 1000 g new baby potatoes (see Tip)
- 2 tbsp extra virgin olive oil to drizzle
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Whipped feta
- 200 g Danish feta broken into pieces
- 50 g cream cheese room temperature
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g rocket leaves
- 2 spring onions/green onions thinly sliced
Green ranch dressing
- 1 garlic clove
- 30 g fresh baby spinach leaves
- 20 g fresh chives
- 10 g fresh dill
- 1 fresh green chilli deseeded, cut in halves
- 50 g Greek-style natural yoghurt
- 100 g sour cream
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g freshly squeezed lime juice
- 1 tsp seeded wholegrain mustard
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 490.1 kcal / 2050.7 kJ
- Proteína
- 16.7 g
- Gordura
- 32.1 g
- Hidratos de carbono
- 35.9 g
- Fibra
- 4.5 g
- Gordura saturada
- 14.9 g
- Sódio
- 830 mg
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