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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cucumber and radish pickle
- 1 eschalot
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 fresh red chilli trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 70 g rice wine vinegar
- 20 g lime juice
- 20 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
- 4 radishes trimmed and thinly sliced
- 1 Lebanese cucumber thinly sliced
Coriander dressing
- 1 bunch fresh coriander leaves only
- 100 g coconut cream
- 20 g lime juice
- 2 tsp fish sauce or gluten free soy sauce
- 2 makrut lime leaves
Salted cashews
- 2 tsp caster sugar
- ½ tsp sea salt
- 2 tsp sesame seeds black and white
- 100 g raw cashews
- 1 tsp sesame oil
Salad
- 1000 g watermelon rind removed and cut into wedges (see Tips)
- 5 sprigs fresh coriander leaves only
- 5 sprigs fresh mint leaves only
- 1 fresh red chilli trimmed and sliced, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 200.1 kcal / 837.2 kJ
- Proteína
- 5.4 g
- Gordura
- 10.5 g
- Hidratos de carbono
- 26.5 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Sódio
- 369.6 mg
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