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Versões compatíveis
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Maple tahini dressing
- 2 sprigs fresh parsley leaves only
- 70 g tahini
- 30 g pure maple syrup
- 1 lemon juice only
- ¼ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp sea salt
- 40 g water
Vegetable salad
- 100 g quinoa
- water to soak
- 600 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 150 g green beans trimmed and cut in halves
- 2 zucchini cut into slices (1 cm)
- 1 bunch asparagus trimmed and cut into pieces
- extra virgin olive oil to drizzle
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g labne or yoghurt cheese, to serve
- 3 fresh figs cut into quarters
- 3 tbsp slivered almonds toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 238.5 kcal / 997.8 kJ
- Proteína
- 8.5 g
- Gordura
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 29.9 g
- Fibra
- 6.2 g
- Gordura saturada
- 1.6 g
- Sódio
- 136.9 mg
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