Traditionel østrigsk oksegulasch
TM6

Traditionel østrigsk oksegulasch

(Nenhuma avaliação)

Ingredientes

  • 600 g Oksebryst, skåret i stykker (3 cm)
  • 20 g sennep (fx engelsk sennep)
  • 350 g løg, skåret i 8-10 skiver
  • 3 tsk sød paprika
  • 1 tsk salt
  • ¼ tsk cayennepeber, stødt
    ou ¼ tsk stærk paprika
  • 20 g tomatpure
  • 1 - 2 fed hvidløg, efter smag, halveret
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 30 g ghee smør, usaltet
  • 50 g rødvin (opcional)
  • 200 g vand
  • 1 tsk merian, tørret
    ou oregano, tørret
  • ½ oksebouillon, terning (til 0,5 l), smuldrede
    ou ½ tsk oksebouillon, smuldrede

Nutrição
por 1 portion
Energia
1483 kJ / 354 kcal
Proteína
32 g
Hidratos de carbono
7 g
Gordura
21 g
Gordura saturada
11 g
Fibra
2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r902546