Dispositivos e acessórios
Gryderet med sortøjede bønner og grøntsager
Preparação 30min
Total 2h 10min
4 portioner
Ingredientes
-
sortøjede bønner (se tip)200 g
-
løg kvarte100 g
-
fed hvidløg2
-
olivenolie20 g
-
gulerødder150 g
-
porre150 g
-
kogekartofler (f.eks. Charlotte), skrællet300 g
-
tomater1 - 2
-
vand plus ekstra til iblødsætning af bønner800 g
-
tomatpure30 g
-
soyasauce40 g
-
ahornsirup20 g
-
gurkemeje, stødt2 tsk
-
sød paprika2 tsk
-
spidskommen, stødt2 tsk
-
kanel, stødt¾ tsk
-
salt1 tsk
-
1 tsk med top grøntsagsbouillon, smuldredegrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldrede1
-
æblecidereddike20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1497 kJ /
356 kcal
Gordura
7 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional