Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 tk toz tatlı kırmızı biber
- 1 tk pul biber
- 3 tk kuru kekik
- 1 tk kuru biberiye
- 2 tk tuz
- 1 tk karabiber
- 50 g zeytinyağı, ekstra 2 yk zeytinyağı
- 25 g elma sirkesi
- 100 g beyaz şarap
- 250 g soğan, piyazlık dilimlenmiş (1 cm), ekstra 50 g soğan (dörde bölünmüş)
- 250 g patates, küp küp kesilmiş(2 cm)
- 250 g havuç, orta boy, dilimlenmiş (2 cm)
- 250 g tatlı patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1600 g tavuk, bütün, içi iyice temizlenmiş
-
2
tk Provencal Baharat Karışımı
ou 2 tk baharat karışımı (eşit oranda kuru kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, naneyi karıştırın)
- Nutrição
- por 1 porsiyon
- Energia
- 3402 kJ / 813.1 kcal
- Proteína
- 52.3 g
- Hidratos de carbono
- 26.2 g
- Gordura
- 53.4 g
- Gordura saturada
- 13.3 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 1214.3 mg
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