Dispositivos e acessórios
Blomsterboller
Preparação 25min
Total 2h 10min
8 stykker
Ingredientes
-
hvedemel280 g
-
mælk ved stuetemperatur120 g
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til at smøre skålen40 g
-
æg2
-
sukker½ tsk
-
salt¾ tsk
-
1 tsk tørgær, knustgær knust15 g
-
solsikkekerne40 g
-
rød peberfrugt uden kerner, skåret i stykker100 g
-
løg30 g
-
tomatpure20 g
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
oregano, tørret½ tsk
-
ost fx Gouda, Edam, skåret i halve8 skiver
-
frankfurter pølser8
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Sódio
809 mg
Proteína
20 g
Energia
2083 kJ /
498 kcal
Gordura
32 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klar, parat, skolestart II
10 Receitas
Internacional
Internacional