Lasagna

Lasagna

4.5 283 avaliações
Preparação 40min
Total 2h 30min
6 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cubed (1 in.), to taste
    3 ½ - 7 oz
Bolognese Sauce
  • mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut into pieces
    7 oz
  • extra virgin olive oil
    1 ½ oz
  • ground beef
    32 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • puréed tomatoes (approx. 15 oz)
    1 can
  • salt to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ - 1 tsp
Béchamel
  • whole milk
    35 oz
  • unsalted butter cut into pieces
    3 oz
  • all-purpose flour
    3 ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • ground nutmeg
    1 - 2 pinches
Lasagna Assembly
  • unsalted butter (opcional) to grease, plus extra to dot (optional)
  • no-boil lasagna pasta sheets approx. 12 sheets (4 in. x 8 in.)
    9 - 12 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 1045.8 kcal / 4375.5 kJ
Proteína 50.6 g
Gordura 61.9 g
Hidratos de carbono 67.7 g
Fibra 4.6 g
Gordura saturada 27.3 g
Sódio 1601.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações