Dispositivos e acessórios
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
Preparação 10min
Total 40min
4 porsiyon
Ingredientes
-
diş sarımsak2
-
zeytinyağı ekstra 2 yk zeytinyağı20 g
-
bal20 g
-
hardal20 g
-
taze sıkılmış limon suyu10 g
-
su500 g
-
tuz1 ¼ tk
-
400 g patates, küp küp kesilmiş (1,5 cm)tatlı patates küp küp kesilmiş (1,5 cm)400 g
-
brokoli çiçeği küçük parçalara bölünmüş (3 cm)400 g
-
derisiz, kılçıksız somon fileto 4 adet (toplam 800 g)800 g
-
karabiber3 - 4 tutam
-
Ezine peyniri sert, ufalanmış100 g
-
pul biber¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
1217.7 mg
Proteína
49.3 g
Energia
3018 kJ /
721.3 kcal
Gordura
44.5 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
31.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basit Şeylerden Sihir Yaratabiliriz
35 Receitas
Turquia
Turquia
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Receitas
Turquia
Turquia