Dispositivos e acessórios
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Preparação 15min
Total 35min
4 portion
Ingredientes
Salmon with Almond Crust
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (595 g, approx. 155 g ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
garlic clove2
-
salt½ tsp
-
30 g walnut, shelledalmond, blanched30 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
parsley, fresh2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
-
asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)255 g
-
water1500 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
pasta, dried, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)300 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zested, grated1
-
parsley, fresh chopped1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
106.3 g
Energia
5748.3 kJ /
1373.9 kcal
Gordura
71.7 g
Fibra
6.1 g
Hidratos de carbono
77 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade we Trust
37 Receitas
Canadá
Canadá