Japanse Ramen Noedelsoep

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portie

Ingredientes

  • varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd
    400 g
  • teentjes knoflook
    3
  • Japanse sojasaus (of shoyu)
    60 g
  • sesamolie
    10 g
  • water
    2000 g
  • gedroogde noedels ramen
    375 g
  • jonge spinazie, vers
    100 g
  • kippenbouillon
    750 g
  • rijstazijn zwart
    1 tl
  • gember, vers wortel gesneden (3 mm)
    2 kleine stukjes
  • pikante paprikapoeder
    ½ tl
  • eieren
    2
  • nori vellen (9 cm x 3,5 cm)
    12
  • zoete maïskorrel, uit blik
    4 eetlepels
  • lente-uien in dunne plakjes, voor de garnering
    2
  • geroosterd sesamzaad voor garnering
    2 tl

Nutrição por 1 portie

Energia 1095.8 kcal / 4584.7 kJ
Proteína 29.9 g
Gordura 77.7 g
Hidratos de carbono 69.2 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 28.8 g
Sódio 2966.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações