Dispositivos e acessórios
Salmorejo
Preparação 10min
Total 10min
6 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Nutrição por 1 portie
Energia
430 kcal /
1799.2 kJ
Proteína
13.6 g
Gordura
30.8 g
Hidratos de carbono
25 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Sódio
1074.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux