Dispositivos e acessórios
Pizza Diavola
Preparação 15min
Total 1h 30min
3 portie
Ingredientes
Deeg
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
Napolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
cherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Nutrição por 1 portie
Energia
994.7 kcal /
4162 kJ
Proteína
43.6 g
Gordura
43.7 g
Hidratos de carbono
104.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
15.8 g
Sódio
2849.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux