Dispositivos e acessórios
Inktvis "à Lagareiro"
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingredientes
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
koriander, vers20 g
-
olijfolie100 g
Nutrição por 1 portie
Energia
628.5 kcal /
2629.5 kJ
Proteína
37.8 g
Gordura
36.1 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Sódio
6994.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux