Dispositivos e acessórios
Mosselen Marinière
Preparação 5min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
olie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Nutrição por 1 portie
Energia
317 kcal /
1326.4 kJ
Proteína
27.6 g
Gordura
10.1 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.6 g
Sódio
948.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux