Dispositivos e acessórios
Pasta met crème van pistache
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Nutrição por 1 portie
Energia
667.7 kcal /
2793.5 kJ
Proteína
25.7 g
Gordura
33.5 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.2 g
Sódio
918.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux