Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 45min
4 portie

Ingredientes

  • Scamorza in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
    70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)
  • pecorino in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
  • ui gehalveerd
    80 g
  • selder in stukken gesneden
    60 g
  • wortelen in stukken gesneden
    60 g
  • olie
    40 g
  • kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)
    270 g
  • water
    1000 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • kaneel, gemalen
    1 tl
  • witte peper, gemalen
    1 tl
  • lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine
    300 g

Nutrição por 1 portie

Energia 534.6 kcal / 2236.8 kJ
Proteína 20.2 g
Gordura 20.3 g
Hidratos de carbono 68.9 g
Fibra 5 g
Gordura saturada 7.4 g
Sódio 415.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações