Dispositivos e acessórios
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Preparação 15min
Total 45min
4 portie
Ingredientes
-
Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Nutrição por 1 portie
Energia
534.6 kcal /
2236.8 kJ
Proteína
20.2 g
Gordura
20.3 g
Hidratos de carbono
68.9 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7.4 g
Sódio
415.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux