Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart

Nenhuma avaliação
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 sneetje

Ingredientes

Chocoladecakejes
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten
    60 gram
  • kristalsuiker
    250 g
  • eieren
    8
  • zelfrijzende bloem
    170 g
  • cacaopoeder, ongezoet
    80 g
  • zout
    2 snuifjes
Crème en gezouten karamelvulling
  • vloeibare karamel
    100 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    100 g
  • zeezout aanpassen aan smaak
    1 theelepel
  • room, min. 30% vet
    680 g

Nutrição por 1 sneetje

Energia 514.7 kcal / 2153.4 kJ
Proteína 8.4 g
Gordura 36.6 g
Hidratos de carbono 43.4 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 21.7 g
Sódio 440.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações