Dispositivos e acessórios
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 sneetje
Ingredientes
Chocolade- en notentaart
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
eieren6
-
amandelen100 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
hazelnoten, met schil100 g
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
suiker80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) verzacht150 g
Hazelnoot en cacao crème
-
poedersuiker100 g
-
cacaopoeder, ongezoet30 g
-
hazelnoot pasta, glutenvrij50 g
-
roomkaas100 g
-
noten, volle, gemengd om te versieren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
9.4 g
Energia
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux