Dispositivos e acessórios
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Preparação 10min
Total 1h
6 portie
Ingredientes
Amandel kruimel
-
amandel, in vlokken20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 g
-
suiker40 g
-
40 g bloemkokosnoot bloem40 g
Laurierblad Crème Anglaise
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
suiker50 g
-
verse laurierbladeren gehalveerd5
Peren in witte wijn en siroop
-
water250 g
-
witte wijn, droog500 g
-
amandel likeur20 g
-
suiker30 g
-
steranijs1
-
vanillestokje in de lengte doorsnijden1
-
peren type conference (zie tip)6
-
bruine suiker120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
50.4 mg
Proteína
5.9 g
Energia
2080 kJ /
497.1 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
78.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux