Dispositivos e acessórios
Neapolitan Pizza
Preparação 30min
Total 4h 35min
2 portions
Ingredientes
-
water450 g
-
½ tsp active dry yeastfresh yeast3 g
-
high protein flour plus extra for dusting360 g
-
salt8 g
-
lemon juice30 g
-
canned crushed tomatoes cut in pieces200 - 220 g
-
mozzarella cheese well drained, cut in slices200 g
-
extra virgin olive oil adjust to taste
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
42.4 g
Energia
4109.9 kJ /
982.3 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
13.6 g
Hidratos de carbono
145.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional