Dispositivos e acessórios
Mini Burgers
Preparação 55min
Total 2h 40min
25 pieces
Ingredientes
Mini buttermilk rolls
-
eggs4
-
fresh milk190 g
-
20 g fresh yeast, crumbledactive dry yeast2 ¼ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
honey70 g
-
plain flour560 g
-
sesame seeds to sprinkle on the rolls
Mini beef burgers
-
fresh coriander leaves only4 - 5 sprigs
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces10 g
-
minced beef broken into pieces730 - 750 g
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
-
Worcestershire sauce1 - 2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cooking oil to pan-fry
-
cheddar cheese measuring 3 cm x 4 cm25 slices
-
mayonnaise to garnish
-
mini cos lettuce (approx. 2 heads), leaves only, cut in small pieces
-
ripe tomatoes cut in slices2
-
red onion cut in slices½ - 1
-
pickled gherkin cut in slices (2 mm)1 - 2
-
barbecue sauce to garnish (see tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
12.9 g
Energia
1141 kJ /
272 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional