Dispositivos e acessórios
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh strawberries hulled, halved200 g
-
50 g dark rumalmond liqueur (opcional)50 g
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing30 g
-
apples (Gala, HoneyCrisp, Pink Lady, Granny Smith), peeled, cored, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh blackberries (see tip)200 g
-
caster sugar100 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
almonds50 g
-
plain flour100 g
-
rolled oats50 g
-
caster sugar90 g
-
butter cut in pieces100 g
Crème anglaise
-
water1000 g
-
300 g whipping creamdouble cream300 g
-
egg yolks5
-
caster sugar50 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.4 mg
Proteína
1.6 g
Energia
612.8 kJ /
147.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
12.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every season is a Healthy Season
14 Receitas
Internacional
Internacional