Dispositivos e acessórios
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Preparação 35min
Total 6h 10min
12 pieces
Ingredientes
White Chocolate Cream Base
-
white chocolate small pieces or callets140 g
-
heavy cream, 35% fat255 g
Raspberry Filling
-
300 g raspberry, frozenraspberry300 g
-
sugar30 g
Crackle
-
butter, unsalted room temperature, in pieces85 g
-
raw cane sugar70 g
-
all purpose white flour85 g
Choux Pastry
-
water255 g
-
butter, unsalted in pieces85 g
-
sugar2 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
all purpose white flour140 g
-
egg, large (65-70 g)4
White Chocolate Cream
-
mascarpone cold255 g
Assembly
-
powdered sugar (opcional) to dust
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
227.1 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1922.6 kJ /
459.5 kcal
Gordura
33 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
19.3 g
Hidratos de carbono
34.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Receitas
Canadá
Canadá