Dispositivos e acessórios
Spiced Lamb Roast
Preparação 20min
Total 29h 50min
12 portions
Ingredientes
-
olive oil1 Tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
onion cut in quarters250 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 tsp
-
garlic cloves4
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato purée120 g
-
fresh red chillies cut in half, deseeded2
-
fine sea salt1 tsp
-
Greek yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
347.7 mg
Proteína
36.6 g
Energia
2598.8 kJ /
621.1 kcal
Gordura
48.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
21.9 g
Hidratos de carbono
6.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Friday Night Dinners
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda