Dispositivos e acessórios
Pasta with tomato, bacon and mushroom
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into cubes (2 cm)40 g
-
shortcut bacon rashers cut into strips200 g
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
canned tomatoes375 g
-
cream200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
water300 g
-
sea salt to season1 pinch
-
dried fettuccine (curly edge)300 g
-
fresh basil leaves torn into pieces5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
741 mg
Proteína
26.9 g
Energia
2437.1 kJ /
582.5 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
13.9 g
Hidratos de carbono
66.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Outdoor eating and camping
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia