Dispositivos e acessórios
French Omelet for Two
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
4 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)4 oz
-
yellow onion2 oz
-
garlic clove (opcional)1 - 2
-
red bell pepper2 oz
-
button mushrooms sliced2 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)4 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
olive oil1 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 tsp
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
-
avocado sliced, to garnish
-
cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)4 stalks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
798.1 mg
Proteína
25.5 g
Energia
1582.5 kJ /
378.3 kcal
Gordura
28 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
10.5 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Steaming - Layers of Flavors
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos