Dispositivos e acessórios
Tomato Soup with Burrata
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
tomatoes ripe, quartered1000 g
-
red onion sliced (1-1.5 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing40 g
-
boiling water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
double cream40 g
-
burrata cheese (approx. 2 balls)250 - 300 g
-
croutons for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
742.1 mg
Proteína
18.5 g
Energia
1544.3 kJ /
369.1 kcal
Gordura
27.1 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
15.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soup Season
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda