Dispositivos e acessórios
Patatesli Karnabahar Çorbası
Preparação 10min
Total 50min
4 porsiyon
Ingredientes
-
zeytinyağı servis etmek için ekstra zeytinyağı20 g
-
tereyağı20 g
-
soğan parçalara bölünmüş (2-3 cm)60 g
-
karnabahar çiçeklerine ayrılmış500 g
-
patates parçalara bölünmüş (1-2 cm)200 g
-
600 g tavuk suyusu600 g
-
toz muskat2 tutam
-
tuz1 ½ tk
-
frenk soğanı ince doğranmış10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
3.7 g
Energia
656.6 kJ /
156.9 kcal
Gordura
9.5 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dünyadan Çorbalar
5 Receitas
Turquia
Turquia