Dispositivos e acessórios
Mercimek ve Zencefilli Havuç Çorbası
Preparação 10min
Total 40min
6 porsiyon
Ingredientes
-
kırmızı mercimek120 g
-
soğan dörde bölünmüş40 g
-
taze zencefil ince dilimlenmiş (0.3 cm)15 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş40 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)500 g
-
domates salçası20 g
-
tuz2 tk
-
karabiber¼ tk
-
su750 g
-
taze kekik sadece yaprakları2 dal
-
süt oda sıcaklığında250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
7.4 g
Energia
776.9 kJ /
185.7 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dünyadan Çorbalar
5 Receitas
Turquia
Turquia