
Dispositivos e acessórios
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Nutrição por 1 portion
Energia
227 kcal /
951 kJ
Proteína
11.3 g
Gordura
17.9 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Dining in with Friends
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda