
Dispositivos e acessórios
Surówka z kiszonej kapusty
Preparação 10min
Total 15min
2 porcje
Ingredientes
-
130 g kapusty kiszonej odsączonej z zalewy
-
75 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
20 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
15 - 20 g cebuli przekrojonej na pół
-
10 g oliwy z oliwek
-
½ płaska łyżeczka cukru (opcional)
-
1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Energia
83.9 kcal /
350.8 kJ
Proteína
0.9 g
Gordura
5.1 g
Hidratos de carbono
9.8 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0.7 g
Sódio
437.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

KUCHNIA POLSKA
11 Receitas
Polónia
Polónia