Dispositivos e acessórios
Makaron bezjajeczny
Preparação 35min
Total 1h 35min
570 g
Ingredientes
-
250 g semoliny z pszenicy durum
-
150 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i wyrobienia makaronu
-
1 szczypta soli plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
-
150 g wody zimnej, plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu
-
20 g oliwy z oliwek
Dificuldade
médio
Nutrição por 100 g
Sódio
28.4 mg
Proteína
8.7 g
Energia
1152.6 kJ /
275.5 kcal
Gordura
4.8 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
51.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Czarny makaron
1h
Makaron jajeczny
1h
Surowe warzywne sushi (dieta raw)
8h 30min
Burger grzybowo-jaglany
2h 30min
Pierożki shaomai
2h
Pierogi z grzybami i szpinakiem
1h 30min
Pierogi z grzybami i karpiem
2h 35min
Bułki na parze
2h 10min
Oponki (bez cukru)
45min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35min
Pierogi ruskie
1h 30min
Pączki
1h 20min