
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty kuřecí, domácí
ou 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 115 kcal / 482 kJ
- Proteína
- 7.33 g
- Gordura
- 5.43 g
- Hidratos de carbono
- 26.7 g
- Fibra
- 1.04 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pikantní fazolová polévka
11h
Parmazánová polévka s rýží
25min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min
Křenová polévka s bramborami
30min
Polévka z bílých fazolí
35min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Fenyklová polévka se sýrem
35min
Cibulová polévka
1h 10min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Květáková polévka s krutony
30min