
Dispositivos e acessórios
Rolada bezowa z serkiem mascarpone i owocami
Preparação 25min
Total 3h 30min
16 porcji
Ingredientes
-
migdałów, w płatkach50 g
-
skrobi ziemniaczanej60 g
-
budyniu śmietankowego, w proszku bez cukru40 g
-
białek6
-
cukru350 g
-
soli1 szczypta
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego2 łyżki
-
sera mascarpone podzielonego na kawałki500 g
-
likieru jajecznego150 g
-
mieszane owoce, świeże np. maliny, jagody, borówki, truskawki (250-300 g)
Nutrição por 1 porcję
Energia
242.4 kcal /
1014 kJ
Proteína
4 g
Gordura
12.6 g
Hidratos de carbono
28.5 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
6.2 g
Sódio
172.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

WIELKANOC
10 Receitas
Polónia
Polónia