
Dispositivos e acessórios
Chicken and bacon casserole
Preparação 10min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Chicken
-
white bread, slightly stale150 g
-
parsley15 g
-
cheese, medium-hard (e.g. Edam), cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
fine salt1 tsp
-
honey20 g
-
mustard20 g
Sauce and assembly
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
butter40 g
-
lemon juice only1
-
paprika1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
bacon slices cut into pieces200 g
Nutrição por 1 portion
Energia
63 kcal /
265 kJ
Proteína
4.8 g
Gordura
3.3 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Starter kit
10 Receitas
Suíça
Suíça