Dispositivos e acessórios
Banana Cream Pie
Preparação 1h 45min
Total 4h 15min
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease4 oz
-
vegetable shortening chilled, cut into pieces (½ in.)2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
ultrafine sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
iced water6 - 8 tbsp
-
bananas (approx. 6 bananas), divided27 oz
Banana Filling
-
orange juice (approx. 1 orange)1 oz
-
unsalted butter cut into ½ in. pieces, divided4 oz
-
half and half24 oz
-
ultrafine sugar5 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
corn starch4 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Pie Topping
-
sugar2 tsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
vanilla extract¼ tsp
-
banana sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)4 ½ oz
-
orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning½ oz
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Sódio
438.5 mg
Proteína
11.1 g
Energia
3886.6 kJ /
928.9 kcal
Gordura
64.5 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
36.3 g
Hidratos de carbono
80.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Ice Cream
36h
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Fettuccine Alfredo
40min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Strawberry Shortcake
1h
Strawberry Caipiroska
10min
Blueberry Cobbler
1h
Coconut Cake
1h
Chocolate Cream Cheese Tart
4h 30min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1h 30min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h