Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pie Crust
- 4 oz unsalted butter, chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease
- 2 oz vegetable shortening, chilled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz all-purpose flour
- 2 tsp ultrafine sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 6 - 8 tbsp iced water
- 27 oz bananas (approx. 6 bananas), divided
Banana Filling
- 1 oz orange juice (approx. 1 orange)
- 4 oz unsalted butter, cut into ½ in. pieces, divided
- 24 oz half and half
- 5 oz ultrafine sugar
- 6 egg yolks, from large eggs
- 4 tbsp corn starch
- 1 tsp vanilla extract
- ¼ tsp fine sea salt
Pie Topping
- 2 tsp sugar
- 16 oz heavy whipping cream, chilled
- ¼ tsp vanilla extract
- 4 ½ oz banana, sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)
- ½ oz orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 3886.6 kJ / 928.9 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Hidratos de carbono
- 80.1 g
- Gordura
- 64.5 g
- Gordura saturada
- 36.3 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 438.5 mg
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