Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá konzerva á 180 gramů)
- 150 gramů kukuřice, sterilované
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 2 jarní cibulky (cca 70 gramů), na kousky (5 cm)
- 60 gramů červené papriky, na kousky
- 100 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře černého, mletého
- Nutrição
- por 8 porcí
- Energia
- 6337 kJ / 1514 kcal
- Proteína
- 139.4 g
- Hidratos de carbono
- 25.7 g
- Gordura
- 91 g
- Fibra
- 4.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Budapešťská pomazánka
10min
Pomazánka z krabích tyčinek
6min
Pomazánka z makrely
20min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35 Min
Šunková pěna
5min
Čabajská pomazánka
15min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min
Hermelínová pěna
10min