Dispositivos e acessórios
Elmalı Tart
Preparação 30min
Total 1h
8 dilim
Ingredientes
Tart Hamuru
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (1 cm)75 g
-
un150 g
-
tuz1 tutam
-
¼ tk doğal vanilya özüvanilya şekeri, ev yapımı1 ½ tk
-
su50 g
Üst Malzemesi
-
şeker30 g
-
tereyağı çok ince kesilmiş10 g
-
elma (ör. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin, Gravenstein)900 - 1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 dilim
Proteína
2 g
Energia
915 kJ /
218 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Tart Hamuru
10min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1h 15min
Bearnez Soslu Bonfile
40min
Linzer Turta
50min
Elmalı Bar
1h 20min
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
2h
Yulaflı Kurabiye
1h 5min
Bol Elmalı Kek
2h 30min
Brownie
50min
Elmalı Kurabiye
1h 15min