Dispositivos e acessórios
Risotto with Parmesan Cheese
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
extra virgin olive oil10 g
-
unsalted butter diced40 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable, crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Asparagus Risotto
45min
Risotto with Parmesan
40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Risotto for One
35min
Fresh Pasta Dough
1h
Hollandaise Sauce
15min
Mashed Potatoes
45min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Pistachio Chocolate Truffles
6h 15min
Tomato Sauce
40min
Creamy Courgette Soup
25min