Dispositivos e acessórios
Pizza Diavola
Preparação 15min
Total 1h 30min
3 portions
Ingredientes
Dough
-
water220 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
20 g fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour plus extra dusting400 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)200 g
-
pepperoni, slicedspicy salami sliced150 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
baby plum tomatoes, halvedpomodorino tomatoes halved250 g
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2553.7 mg
Proteína
43.6 g
Energia
4162 kJ /
994.7 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
104.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Dalgona Coffee
10min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Layered Chicken Dinner
1h 45min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Mini Hamburgers
4h 5min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Milk Bread
2h 20min