
Dispositivos e acessórios
Elmalı ve Böğürtlenli Turta
Preparação 30min
Total 2h
6 porsiyon
Ingredientes
Turta Hamuru
-
şeker100 g
-
tereyağı soğuk ve küp küp kesilmiş, ekstra tereyağı yağlamak için200 g
-
un370 g
-
yumurta1
-
tuz1 tutam
Dolgu ve Pişmesi
-
böğürtlen reçeli180 g
-
elma, ekşi soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve dilimlenmiş (0.5 cm)300 g
-
pudra şekeri serpmek için2 tk
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
7.4 g
Energia
2672 kJ /
639 kcal
Gordura
29.4 g
Hidratos de carbono
86.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Elmalı Tatlılar
7 Receitas
Turquia
Turquia