
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 turkey (16.5-18 lb)
- 6 oz brown sugar
- 3 oz sea salt
- 4 oz dried minced onions
- 4 tbsp dried chili flakes
- 20 sprigs fresh rosemary
- 10 dried bay leaves
- 1 tbsp white pepper
- 3 tbsp black peppercorns
- 3 tbsp allspice berries
- 1 bottle Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®) plus extra to serve
- 3 oranges 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided
- 1 bunch fresh thyme divided
- 12 oz unsalted butter in pieces
- 10 oz bourbon
- 4 oz maple syrup
- 10 oz orange juice
- 1 pomegranate quartered, to garnish
- fresh bay leaves to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 696 kcal / 2912 kJ
- Proteína
- 104 g
- Gordura
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Fibra
- 0 g
Receitas alternativas
Chicken Stock Paste
45min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Shrimp Scampi
40min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Shrimp in Garlic Sauce
25min