Dispositivos e acessórios
Fettuccine Alfredo
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1077 mg
Proteína
25.7 g
Energia
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Gordura
56.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
34.2 g
Hidratos de carbono
66.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chili Taco Dip
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40 Min
Boiled Pasta
20 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Carnitas
50 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Pancakes and Waffles
40 Min
Macaroni and Cheese
35 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Chicken Fajita Soup
50 Min