Lemon Rosemary Chicken and Rice
TM6 TM5

Lemon Rosemary Chicken and Rice

4.3 (728 avaliações )

Ingredientes

  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 oz all-purpose flour
  • 3 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • ⅛ tsp ground turmeric
  • 24 oz chicken stock
  • 1 oz lemon juice
  • ½ oz honey
  • 6 oz long-grain white rice
  • 1 lemon, sliced (¼ in. rounds)
  • 4 chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)
  • chopped parsley, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
2374.2 kJ / 567.5 kcal
Proteína
36 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gordura
25 g
Gordura saturada
6 g
Fibra
1.4 g
Sódio
915.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas