Zelný salát s křenem

Zelný salát s křenem

4.7 43 avaliações
Preparação 5min
Total 10min
4 porce

Ingredientes

  • 30 gramů křenu, čerstvého
  • 150 gramů jablek bez jádřinců, napůl
  • 300 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
  • 1 polévkovou lžíci cukru
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
  • 1 čajová lžička soli

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porce

Proteína 1.4 g
Energia 386 kJ / 92 kcal
Gordura 5.3 g
Fibra 2.9 g
Hidratos de carbono 9.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...