Dispositivos e acessórios
Makaron jajeczny
Preparação 40min
Total 1h
4 porcje
Ingredientes
-
200 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do posypania
-
2 jajka (rozmiar M)
-
1 łyżka oliwy z oliwek, extra virgin
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 porcję
Sódio
31.6 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1015 kJ /
242.6 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Ciasto ptysiowe
1h 10min
Majonez
5min
Ptysie
2h 15min
Pączki hiszpańskie (gniazdka)
2h 15min
Makaron bezjajeczny
1h 35min
Pierogi z kapustą i grzybami
2h 40min
Pyzy z mięsem
1h 20min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35min
Pierogi ruskie
1h 30min
Pierogi z mięsem
1h
Kluski śląskie
30min
Pączki
1h 20min